İnstagram Bot Atma! - İnstagram Bot Takipçi Nasıl Atılır? - SosyoFun Blog

İNSTAGRAM BOT ATMA NEDİR? İNSTAGRAM TAKİPÇİ HİLESİ!

İnstagram, hiç kuşkusuz ki en büyük ve en faydalı sosyal medya platformları arasında adını gururla taşıyor. 2021 Yılı itibariyle, gerek bireysel gerek kurumsal internet kullanıcılarının mutlaka bir İnstagram hesabının olduğunu hepimiz tahmin edebiliriz. 

Özellikle kurumsal instagram hesabı sahipleri, verdikleri binlerce liralık reklamlardan bekledikleri geri dönüş ve etkileşim oranlarını elde edememekten çok rahatsız. Bireysel kullanıcılar ise hızla gelişebilmek ve hesaplarını popüler bir hesaba çevirmek için sürekli içerik üretmekle meşgul oluyor, bekledikleri sonuçları alamayınca da hüsrana uğruyorlar. Bunun sonucunda ise Google'da, "İnstagram Bot Atma, İnstagram Takipçi Hilesi" gibi aramaların artık çok fenomen olduğunu görüyoruz. 

İNSTAGRAM BOT ATMA DİYE BİR ŞEY VAR MI?

Aslında, instagram için gerçekten de bot takipçi gönderebileceğiniz siteler ve programlar var. Bu tür programlara kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, genelde sizlere günlük kredi veriyorlar ve bu kredi ile ücretsiz bir şekilde 100 takipçi, 50 beğeni gibi servislerden faydalanabiliyorsunuz. Ancak, bu işlemleri yapan hesap sahipleri nasıl bir hataya düştüklerini fark ettiklerinde artık çok geç kalmış oluyorlar. 

Zira İnstagram sistemi, profilinizde kullandığınız spam ve yapay erişim, etkileşim, takipçi artırma işlemlerini çok çok kolay bir şekilde hızlıca algılayabiliyor. Bunun sonucunda, bir sabah uyandığınızda artık elinizde emek verdiğiniz, sürekli geliştirmek için çabaladığınız instagram hesabına giriş yaptığınızda ekranda beliren "Hesabınız Kapatıldı" mesajından başka hiçbir şey kalmamış oluyor. Kesin olarak, üzerine basa basa şunu söyleyebiliriz ki İnstagram Bot Atma diye bir şey vardır fakat size zarardan başka bir şey sağlamayacaktır ve mutlaka hesabınız kapatılacaktır.

İNSTAGRAM TAKİPÇİ HİLESİ NEDEN ZARARLI?

İnstagram takipçi hilesi, yukarıda da belirttiğimiz gibi ücretsiz bir şekilde yapılabilen bot atma işlemidir ve tekrar etmemiz gerekirse instagram takipçi hilesi diye bir şey vardır fakat size zarardan ötesini sunmayacak ve en kısa sürede hesabınızın kapatılmasına sebep olacaktır. Hesabınız kapatılmasa bile, hile sitelerini kullanırken şunu bilmeniz gerekir: Şifreniz ve kullanıcı adınız ile hile sitelerine bir defa giriş yaptıktan sonra hesabınızın kontrolünü bu sitelere vermiş olursunuz. Dolayısıyla tıpkı sizi takip eden, gönderilerinizi beğenen profiller gibi sizlerin hesabı da ilgili sitenin havuz diye tabir edilen veritabanına düşmüş olacaktır ve hesabınız siz isteseniz de istemeseniz de günde belki on binlerce kişiyi takip edecek, sizden habersiz binlerce gönderiyi beğenecektir.

 Eğer bu tür sitelerden bir an önce kurtulmaz ve profilinizi temizlemezseniz bir ay sonra "Takip Edilen: 50K" gibi iç karartıcı bir profil görüntüsüyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Açıkçası, hesabınızın kapatılması veya 50-100 binden fazla kişiyi takip eden spamla dolu bir hesaba sahip olmak arasında pek bir fark yoktur. İşte, bu nedenle hile yapmak oldukça zararlıdır. 

Peki, Nasıl İnstagram Takipçi Arttırma Yapacağım?

Bireysel veya Kurumsal instagram hesabınızın takipçi sayısından memnun değilseniz ve takipçi hilesi yapmak gibi risk dolu girişimleri bir kere kafanızdan çıkardıysanız, artık profesyonel bir sosyal medya hizmeti almanın vakti gelmiş demektir. İşte tam da bu noktada, SosyoFun Sosyal Medya Servisleri ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Sadece 0,10 TL'den başlayan en ucuz fiyatlarla, en kaliteli instagram takipçi, instagram beğeni, instagram keşfet veya diğer servisleri 7/24 satın alabilir, sipariş verebilirsiniz. 

İNSTAGRAM TAKİPÇİ SATIN ALMAK!

SosyoFun'da, instagram hesaplarınız için dilerseniz 100, dilerseniz 1.000.000 (1M) adet instagram takipçisini sadece birkaç dakikada satın alabilirsiniz ve bu işlem %99 risksiz bir işlemdir. İnstagram takipçisi satın almak, sizleri hem binlerce liralık reklam harcamalarından gelen üç, beş takipçiye çaresizlikle bakarken yaşadığınız stresten kurtaracak hem de bireysel veya kurumsal profilinizin imajını geliştirecektir.

 Örneğin, hangimiz 100.000 takipçisi olan bir giyim hesabı varken sadece 50 takipçisi olan bir giyim hesabından alışveriş yapmayı göze alabilirdik ki? Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi dijital ortamda da imaj önemlidir ve takipçi satın almak profilinizin hızlı gelişimine, müşteri kazanmanıza, kitle oluşturmanıza oldukça faydalıdır. Ek olarak, SosyoFun'da takipçi satın alırken sadece kullanıcı adınız yeterli olacaktır ve hesabınızın şifresi gibi özel bilgileri paylaşmanıza gerek yoktur. 
Hemen SosyoFun'a erişmek için: www.sosyofun.com