YouTube'da 1.000 Abone & 4.000 Saat Tamamlamak - Para Kazanmak! - SosyoFun Blog

YOUTUBE'DA NASIL ABONE KASILIR? YOUTUBE'DA PARA KAZANMA NASIL AÇILIR? YOUTUBE'DA 1.000 ABONE VE 4.000 SAAT TAMAMLAMA REHBERİ!

 *YouTube'da Para Kazanmak Mümkün Mü? YouTube Para Kazandırıyor Mu?

Aslında, YouTube'da çok kısa sürede ciddi paralar kazanmanız mümkündür. Günümüzde gerek bireysel, gerek kurumsal internet kullanıcıları artık internet üzerinden para kazanmanın çeşitli yollarını bulmuşlardır. Bunlardan biri de, en çok tercih edilen ve sık sık konusu açılan, sürekli çevreden duyduğumuz YOUTUBE'DA PARA KAZANMA!konusudur. Peki, YouTube'da nasıl para kazanılıyor? YouTube'da para kazanmak mümkün oluyor mu? YouTube'da para kazanmak için neler gerek? İşte, adım adım YouTube'da para kazanma rehberi!

SosyoFun YouTube 1000 abone ve 400 saat satın al!

*ADIM 1: YouTube Kanalımızı Açalım!

YouTube'da para kazanma, YouTube'da dolar kazanma veya YouTube'da içerik üretici olup para kazanma konuları ile ilgileniyorsak, yapmamız gereken ilk iş kendimize ait bir YouTube kanalı açmak olacaktır. YouTube'da para kazanmak için, öncelikle www.youtube.com  adresine gitmeli ve Gmail hesabımızla bir YouTube Kanalı açmalıyız. Kanal açmak son derece basittir. Sağ üst menüdeki üç noktaya veya üç çizgiye dokunduktan sonra, eğer oturum açık değilse gmail hesabımız ile YouTube'da oturum açmamız gerekir. Oturum açtıktan sonra, "Kanalınız" seçeneğine tıklamalıyız. Burada eğer bir kanalımız yoksa bizi kanal açma adımlarına yönlendirecektir. Bu adımları takip ederek kolayca bir YouTube Kanalı açabiliriz. 

 *ADIM 2: İçeriklerimizi Üretelim!

YouTube'da Para Kazanmak, YouTube'da para kazanmak için içerik üretebilmek aslında kolay gibi gözükse de zor bir süreçtir. Zira günümüzde belki de sırf Türkiye'de, video paylaşan 50.000.000'dan fazla YouTube kanalı olabilir. İnsanlar, çoğu zaman bir tane YouTube kanalı açmak yerine birden fazla kanal açıp kanallarına bir sürü video yüklerler. Bu nedenle, sizi diğerlerinden ayıracak ilgi çekici bir içerik bulmak zor olacaktır. Yine de diğer videolardan tamamen ayrı içerikler üretmek zorunda değilsiniz. Örneğin oyun oynamayı seviyor olabilir, evinizde bir şeyler üretiyor olabilir, "Nasıl Yapılır?" tarzı videolar üretmek isteyebilir veya gitar, saz, bağlama gibi yeteneklerinizi YouTube'da sergileyerek özgün içerik üretmek isteyebilirsiniz. Bu tür içerikler çok fazla kullanılsa da doğru bir video hazırlamak, doğru ve kaliteli içerik üretmek sizi diğerlerinden oldukça ön plana çıkaracaktır. Öncelikle, nasıl bir içerik üretmek istediğimizi kafamızda canlandıralım.

SosyoFun YouTube Organik Türk Abone ve İzlenme satın al!

*NOT: Telif İçeriklere Dikkat!

YouTube'da Para Kazanmak, YouTube İçerik üretici olup youtube'da ek gelir elde etmek için dikkat etmemiz gereken altın kurallardan biri de telif içeriklere karşı dikkatli olmaktır. Örneğin bir müzisyenin müzik klibini alıp kanalınızda paylaşırsanız YouTube size ihlal ve telif bildirimi gönderecek, eğer kanalınızı kapatmasa bile bu videodan para kazanmanızı engelleyecektir. Zamanla kanalınız büyüdüğünde ve videolarınız arasında reklam göstermeye başladığınızda bu videodan elde edilecek gelirlerin tümü telif hakkı sahibine gidecek, sizler bu videodan para kazanamayacaksınız. Üstelik, kanalınızı açar açmaz ihlal yaparak zaten kanalınızı daha yolun başında riske atmış olacaksınız. Bu nedenle, telif hakkı ile korunan içeriklere dikkat etmemiz gerekir. Bu sorunun önüne geçmek için örneğin videolarda kullanacağımız müzikleri Google'da "YouTube telifsiz müzik mp3" şeklinde bir arama yaparak bulabiliriz. Bu tür telif hakkı olmayan, içeriklerde kullanımına izin verilen müzikleri videolarınıza ekleyebilirsiniz. Kaçınmanızı tavsiye ettiğimiz bir diğer konu ise, kesinlikle Film, Dizi, Belgesel, film kesitleri, dizi kesitleri gibi telif hakları üst düzey korunan içerikleri videolarınızda barındırmamanızdır. Birçok YouTube kullanıcısının yaptığı büyük hatalardan biri, örneğin YouTube'da olmayan filmleri bilgisayarına indirip YouTube kanalına yükleyerek zengin olacağını, ön plana çıkacağını ve kanalının popüler olacağını düşünmek gibi uçuk hayallere kapılarak bu işe girmesidir. Kanalınıza bir kere telif hakkıyla korunan veya ihlal içeren videolar yüklediğinizde belki de bunun geri dönüşü olmayabilir. Bu konuya mutlaka dikkat etmelisiniz.

*ADIM 3: YouTube Dünyasına Giriş Yapalım!

YouTube'dan para kazanmak için kanalımızı açtık, videolarımızı ürettik, kapak resmi, profil resmi gibi tasarımlarımızı hallettik ve ilk videomuzu kanalımıza yükledik. Şimdi, sıkıcı süreçlerden biri bizi bekliyor: YOUTUBE VİDEOLARIMIZI İZLETEBİLMEK VE ABONE KASMAK!

YouTube videolarımızın izlenmesi, kanalımıza diğer insanların abone olması YouTube'dan para kazanmak, YouTube'da ek gelir, YouTube'da dolar kazanmak gibi konular için önem arz eder. İnsanlar genelde facebook karşılıklı aboneleşme, video izleme gruplarına girerek videolarını diğer insanlarla karşılıklı olarak izletmek, kanallarına abone ekletmek isterler. Ancak sizi uyaralım: Bu hiçbir işe yaramıyor. Zira YouTube Spam algoritması çok sert çalışıyor ve kanalınızda hiçbir vasfı olmayan, dandik aboneleri 1 saat gibi kısa bir sürede tamamen bile silebiliyor. Hatta bununla kalmayıp video izlenme sayınızı düşürebiliyor! Bu durumda, yapılabilecek pek de bir şey kalmıyor gibi. 

*BONUS: SosyoFun İmdadınıza Yetişiyor! 

Bu durumda sizler de SosyoFun'dan yardım ve destek alabilirsiniz. SosyoFun'da, YouTube Abone Kasma, YouTube Organik Türk Abone, YouTube %100 Gerçek Abone, YouTube Hiç düşmeyen Abone, YouTube Doğal Abone, YouTube 4.000 saat izlenme ve 1.000 Abone, YouTube Gerçek Benzersiz İzlenme, YouTube Türk Organik İzlenme, YouTube Türk Organik Yorum gibi servisler bulunur. Eğer 3.ADIM'a kadar geldiyseniz ve ilk videonuzu kanalınıza yüklediyseniz, öncelikle video linkinizi arkadaşlarınızla, ailenizle paylaşmalı ve en azından birkaç kişinin kanalınıza abone olmasını, doğal izlenme elde etmeyi başarmalısınız. Bundan sonraki süreçte, 1,00 TL'den başlayan fiyatlarla tüm YouTube servislerini SosyoFun'da bulabilirsiniz! 

SosyoFun YouTube İzlenme, Para Kazanma, Türk Abone ve YouTube servisleri satın al!

*ADIM 4: Artık İlerleme Zamanı!

YouTube'da para kazanma, youtube'da içerik üretici olarak para kazanma aşamasına artık birkaç adım daha yakınız. Bu adımdan sonra, videolarımızı ve içeriklerimizi geliştirmeli ve etkileşimimizi her geçen gün artırmalıyız. Aynı zamanda, YouTube Para Kazanma avantajından faydalanabilmek için "YOUTUBE PARA KAZANMA BAŞVURUSU" yapmamız gerekir. Biz, bu rehberde youtube para kazanma başvurusuna değinmeyeceğiz ancak Google üzerinde kısa bir araştırma yaparak para kazanma başvurusunu nasıl yapacağınızı sizler de kolaylıkla öğrenebilir, anında başvuru yapabilirsiniz. Şimdi, direkt para kazanma avantajımızın açılması için gerekli olan şeylere gelelim.

 *ADIM 5: YouTube'da Para Kazanma Nasıl Olur? YouTube'da Nasıl Para Kazanma Özelliği Açılır?

YouTube'dan para kazanmak, YouTube'da para kazanma özelliğimizi açabilmek için başvuru yaptığımızda, YouTube bizlerden aşağıdaki şu 2 şeyi isteyecektir: 

YoTube 1.000 Abone ulaşma şartı, YouTube 4.000 Saat izlenme şartı

Bu şartları da tamamladıktan sonra kanalımız YouTube tarafından incelenir ve onay alırsa para kazanma, youtube para kazanma, youtubedan gelir elde etme özelliği açılmış olur. YouTube videolarınızı ve içeriklerinizi her geçen gün yenileyip, içerik kalitenizi geliştirdikten sonra SosyoFun 1.000 Abone ve 4.000 Saat Tamamlama paketlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Eğer siz de yukarıdaki 5 adımı zaten tamamladıysanız vepara kazanma, youtube para kazanma, youtube ek gelir, youtube 1000 abone, youtube 4000 saat arayışındaysanız SosyoFun'da 1000 abone ve 4000 saat paketlerini sadece 20,00 TL'den başlayan en uygun fiyatlarla en kaliteli şekilde bulabilirsiniz. Eğer bu paketleri en ucuz fiyatlarla en kaliteli şekilde satın almak ve YouTube'da para kazanmaya hemen başlamak  isterseniz www.sosyofun.com üzerinden SosyoFun'a kayıt olarak hesabınıza anında bakiye ekleyebilir ve youtube'da 1000 abone ve 4000 saat paketlerini satın alabilirsiniz. Eğer SosyoFun'a üye olmak istemezseniz, 7/24 SosyoFun Canlı Destek ekibine ulaşabilir ve YouTube Para Kazanma YouTube 1000 aboneYouTube 4000 saat hakkında bilgi alabilir, 7/24 sipariş verebilirsiniz.

-----------------------------------------