YouTube Bot Atma Nasıl Yapılır? YouTube Abone Hilesi! - SosyoFun Blog

YouTube Bot Atma Nasıl Yapılır? YouTube Abone Hilesi! - SosyoFun Blog

YOUTUBE BOT ATMA NEDİR? YOUTUBE ABONE HİLESİ!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet kullanıcıları artık internette çoktan ek gelir elde etme yöntemlerinin arayışına girmeye başladılar. birçok internet kullanıcısı, internetten kazanç elde etmenin bir yolunu buldu bile.  Belki de içinde milyarlarca video ve içerik bulunan YouTube'da ismini ezbere bildiğimiz fenomenler, oyuncular, içerik üreticiler ciddi kazançlar elde ediyorlar. Bunun etkisine giren internet kullanıcıları, YouTube kanalı açarak içerik üreticisi olup bir ek gelir akışı oluşturmak istiyorlar. YouTube'da para kazanabilmek için bildiğimiz gibi 4000 Saat ve 1000 Abone Tamamlama şartı bulunuyor, bunun üzerine insanlar sık sık internette "YouTube Bot Basma, YouTube Bot Basma Bedava, YouTube Abone Kas" gibi aramalar yapıyorlar.

PEKİ, YOUTUBE BOT KASMAK NEDİR?

Para kazanma özelliğinin açılması için organik olarak 4000 saat ve 1000 abone şartını tamamlayamamış kullanıcıların sık yaptığı hatalardan biri de, organik olan kanallarına spam, bot veya hile karıştırarak kanallarının kapanmasına sebep vermektir. YouTube'da bot basmak, 1000 abone ve 4000 saat hilesi yapmak "YouTube'da Para Kazanma" konusunda çıktığınız yoldaki umutlarınızı tamamen öldürecektir çünkü YouTube algoritması spamları oldukça gelişmiş bir şekilde algılayabilmekte, kanalınızı anında kapatmaktadır. 

YOUTUBE ABONE HİLESİ ZARARLI MI?

Elbette! Sadece YouTube için değil, kullandığınız hiçbir sosyal medya hesabı için takipçi, abone, beğeni hilesi gibi hilelerle işlem yapmamalısınız. Başta kullandığınız program ve web sitelerinin kötü amaçlı olması, hesabınızın şifresi ve özel bilgileriniz gibi bilgileri paylaşmanız nedeni ile bu tür bilgileri riske atmış olmanızın yanında sosyal medya sistemlerinin hesaplarınızı mercek altına almasına ve en kısa sürede tüm emeklerinizin çöpe gitmesine, hesabınızın kapatılmasına sebep vermiş olursunuz. Hile kullanmak yerine, daha güvenilir bir yöntem olan SosyoFun 4000 Saat Tamamlama, SosyoFun 1000 Abone Satın Alma gibi servislerden en uygun fiyatlarla tamamen risksiz olarak faydalanabilirsiniz.

YouTube 4000 Saat Kaç TL?

YouTube 4000 saat tamamlamaya ihtiyacınız var ise, SosyoFun Profesyonel Sosyal Medya Servisleri ekibi olarak sizlere 7/24 sürekli hizmet sunmak için hazırız. YouTube 4000 saat tamamlama servisimizi sadece 5,00 TL'den başlayan fiyatlarla 7/24 satın alabilir, sipariş verebilirsiniz. www.sosyofun.com

YouTube 1000 Abone Kaç TL?

YouTube'da para kazanma özelliğinin açılmasına dair şartlardan biri de 1000 aboneye sahip olmaktır. Eğer abone hilelerinin, bedava bot atma işlemlerinin kanalınızı anında kapatacağını kabul ettiyseniz artık organik olarak 1000 abone elde etme vaktiniz geldi demektir. SosyoFun'da, en kaliteli 1000+ abone servislerini sadece 1,00 TL'den başlayan fiyatlarla 100.000 aboneye kadar 7/24 satın alabilir, SosyoFun üzerinden anında sipariş verebilirsiniz.

YouTube 1000 Abone 4000 Saat Tamamlama Nasıl Yapılır?

YouTube'da kendi içeriklerinizi paylaştığınız bir kanalınız var ise ve artık bu kanal üzerinden para kazanmanın yollarını araştırmaya başladıysanız, YouTube'un sizden para kazanma özelliğinizi açabilmek için istediği şartı görmüş olmalısınız. 1000 Abone ve 4000 saat izlenmeyi hile ile tamamlamaya kalkarsanız, kanalınız bugün olmasa bile yarın mutlaka kapatılacaktır. Bunun yerine, SosyoFun'a BURAYI TIKLAYIP KAYIT OLduktan sonra, 7/24 sipariş verebilir ve böylelikle en kısa sürede organik bir şekilde youtube 1000 abone 4000 saat tamamlama işlemi gerçekleştirebilir, para kazanma özelliğinizi açabilirsiniz.